Smurfit Kappa – Modernising canteen facilities

Brief

Brief

Refurbishment of the existing canteen at the companies factory in Cambridgeshire to create a modern, light, practical and relaxed environment for staff and visitors.

To supply a temporary canteen whilst refurbishment works are taking place.

Works

Works

To strip out the existing vinyl flooring, suspended ceiling tiles and notice boards etc.

To redesign the layout new space to provide seating for 30+ people but to also have the flexibility with the furniture to have “Town Hall” type meetings for 60+ staff.

The works included installing new commercial vinyl safety flooring, replacement of existing suspended ceiling tiles, replacement of the entrance door, LED light fittings to improve the brightness within the Canteen and additional power sockets to allow staff to charge phones during their breaks.